In de salon doen wij diverse behandelingen, uitgevoerd door onze professionele masseuses. Bekijk de betreffende pagina's van de behandeling voor meer informatie.

 


 

 
30 minuten - €40
60 minuten - €65
90 minuten - €95

Traditionele thaise massage


 

De traditionele thaise massage is meer dan alleen een massage. Door de combinatie van rustige bewegingen, acupressuur, begeleide rek-en strekoefeningen, massage en reflexologie worden de energiebanen in uw lichaam gestimuleerd.

30 minuten - €40
60 minuten - €65
90 minuten - €95

Thaise olie massage


 

Thaise oliemassage geeft je lichaam en geest een gevoel van ontspanning en rust. Warme oliemassage bevordert de doorbloeding waarbij vermoeide en gespannen spieren worden losgemaakt.


30 minuten - €40
60 minuten - €65
90 minuten - €95

Deep tissue massage


 

Een deep tissue massage is een krachtige massagevorm die een diepe uitwerking heeft op het lichaam. Tijdens deze massage gaat de aandacht vooral naar de spieren. 

30 minuten - €40
60 minuten - €65
90 minuten - €95

Anti-stress massage


 

Deze gerichte massage heeft een positief effect op je hele lichaam een betere doorbloeding, blokkades in nek en schouders verzachten en verminderen, je voelt je energieker en meer ontspannen. Heerlijk dus om je dag in de thermen mee te starten, even te onderbreken of af te sluiten. Eigenlijk heerlijk op elk moment.

60 minuten - €75

Hot stone massage


 

Deze massage is namelijk populair geworden. Tijdens een hotstone lichaam te ontspannen. Een hotstone massage verbetert ook je bloedcirculatie en je algehele welzijn. 

10% Korting op alle behandelingen nakeuze

Duo massage


 

Een duo massage is een gelijktijdige massage in een kamer met twee massagetafels. Je geniet niet alleen, maar partner geniet gelijktijdig. Een bijzondere ervaring, getuige de vele koppels die regelmatig bij ons terugkomen voor zo'n zalige duo massage.

ONTSPAN MET EEN MASSAGE!